Hjem Arkiv Kritikker Kritikker DM 2010, Kont. racer
Kritikker DM 2010, Kont. racer Udskriv Email
Torsdag, 28. oktober 2010 19:20

Kontinentale racer 

Hold 4

Dommer:      Just Mikkelsen, ordførende
Terræn:      
Beldringe Gods                                       
Terrænleder: Jørgen Gregersen 2616 9685
Skytter:        René Jørgensen og Jesper Hansen           

DJ 6.pr.         27. Bommelunds Kura 13266/2005 ruhår tæve f. 02.06.05
4.v.                F: Athos   M: Bommelunds Lina
                      Opdrætter, ejer og fører Orla Didriksen, Mosevej 4, Grønnebæk, 6630 Rødding

1. slip. Kuro slippes på roer i skiftende vindretninger anlægger et godt dækkende søg med god afstand i slagene, får sit terræn godt med og er i god kontakt med fører, går i høj fart og smuk stil med højt båret hoved. Opnår stand, går på ordre villigt frem, rejser af 2 gange hønseflok. Der er ro i opflugt og forbiskud.
2. slip går her som i første, den opnår stand og rejser villigt på ordre fasan Der er ro i opflugt og skud. Viser her en god apportering.
3. slip går her stort og godt som i de forrige slip, finder intet.

Fortsætter

Slippes i roer i modvind, går her igen i et stort veltilrettelagt søg med god afstand i slagene,  er her igen lydig og velført. Kura opnår stand, går her villigt frem på rejseordre og rejser fasan. Der er komplet ro i opflugt og skud. Viser en god apportering og korrekt aflevering.

1.vinder med HP
DANMARKSMESTER 2009

DJ Vest         28. Hals Bondens Nana DK04736/2007 korthår tæve f. 16.02.07
2.v.                F: Baron vom Donauland  M: Hals Bondens Sasja  Opdr. Karl Georg Kristensen
                      Ejer og fører Bjarne Jakobsen, Bragenholtvej 50, 9310 Vodskov

1. slip Nana starter i roer med skiftende vindretninger, arbejder her stort og er her lidt åbent i sit søg, kommer godt omkring i høj fart og smuk stil og højt båret hoved Den opnår stand. Makker kommer til og bringer høns på vingerne. Nana viser her fin respekt Senere bliver Nana svær at koble, bringer derved agerhøne på vingerne, lidt mere respekt var ønskeligt.
2. slip i roer i modvind går nu i et godt arealdækkende søg, hvor terræn udnyttes godt. Den opnår stand, rejser godt på ordre agerhøns. Der er ro i opflugt og skud Får desværre ikke apporteret vingeskudt høne.
3. slip går her som i 2. slip er uheldig med agerhøne, får senere stand, rejser godt på ordre Der er ro i opflugt og skud, viser godt apport og god aflevering.

Udgår

DRK 3          29. Barmosens D. Sako DK23576/2007 ruhår han f. 21.10.07 br/sk Opd. Bo Christensen
1.v.                F. Klokkermarkens Adam 14862/98  M: Barmosens A. Kajsa 07135/2003
                      Ejer og fører Kjær Poulsen, Galtenvej 11, 8670 Låsby

1. slip Sako starter i roer i skiftende vindretninger, går her i et stort anlagt søg, som er noget åbent i starten. Får senere sit terræn godt med går i meget høj fart og smuk stil og med højt hoved Den får føling med fugle, makker kommer til og får stand for disse, Sako kommer for tæt på og bringer agerhøns på vingerne, bedre respekt var ønskeligt.
2. slip i roer i modvind går her et stort offensiv anlagt søg med god afstand i slagene. Den får føling med fugle, som Sako kommer for tæt på og bringer på vingerne.

Udgår

DRK 2          30. Lindelunds Tessa 02048/2002 ruhår tæve f. 27.01.02 gråmeleret
1.v.                F: Porsemosens Sepp 11995/95  M: Nyramskovs B. Vigdis 22973/97
                      Opdrætter, ejer og fører Jørn Torp, Liselundvej 8, 4200 Slagelse
1. slip Tessa starter i roer i skiftende vindretninger, går her i et tilpas anlagt søg med god afstand i slagene og i god kontakt med fører, går i høj fart og smuk til og med højt hoved.
2. slip i roer i modvind går her i et godt anlagt søg udnytter terræn godt. Opnår stand ved remissekant, men kan ikke påvise vildt på rejseordre. Opnår ny stand, er her lidt træg i sin rejsning, kan ikke påvise vildt, fører træder høne op bag Tessa.
3. slip i modvind går her i et godt anlagt søg, her er Tessa 2 gange uheldig med agerhøns, som bringes på vingerne.

Udgår

DKK             31. Athos 14981/2003 ruhår han f. 13.07.03 L/Sk
1.v.                F: Lerbakkens Joker  M: Donna Opdr. Villy Christensen
                      Ejer og fører Kristian Møller, Smedebækvej 38, Gludsted, 7361 Ejstrupholm

1. slip Athos starter i roer i skiftende vindretninger går i et stort anlagt søg, får sit terræn godt med, går i høj fart og smuk stil og højt hoved. Opnår stand. Da vi kommer frem rykker, Athos er stykke frem, slår sig fri og går i søg, bringer her fasan på vingerne, som burde være udnyttet.
2. slip i roer i modvind går her godt med gode udslag. Opnår stand ved remissekant, rejser godt på ordre af 2 gange fasan, der er ro i opflugt og skud, viser god apportering og aflevering.

Fortsætter

Starter i roer i svag modvind går her i et godt anlagt søg. Den opnår hurtig stand. Da skytter går på plads, letter der fugle til venstre for Athos, avancerer villigt på ordre men kan ikke påvise vildt.
2. slip går her igen godt, har 2 tomme stande, hvor vildt ikke kan påvises Mere respekt for makkerhund var ønskeligt.

Udgår

DJ 6.pr.         32. Bredsgaards Kino  18898/2006 korthår tæve f. 05.09.06
2.v.                F: Nordboen Zak   M: Bredsgaards Ecu  Opdr. Allan Bredsgaard
                      Ejer og fører Ib Kliver, Fjelstrupvej 54, 6100 Haderslev

1. slip Kino starter i roer med skiftende vindretninger går i et godt anlagt søg kunne godt få højre side lidt bedre med, har lidt tendenser til at følge på makkerhund, kan dog kaldes fra, går i høj fart og smuk stil og med højt hoved.
2. slip i roer i modvind, går her i et langt slip med skiftende makkere går her bedre på sit terræn. Viser spontan sekundering Får senere stand ved remissekant Da vi er på vej op, flygter hønseflok uden Kino er skyld det Går i søg igen, kommer her for tæt på fugle, som flygter, Kino viser respekt.

3. slip går her igen i et stort anlagt søg med gode slag, kommer for tæt høns, som bringes på vingerne. Her kunne Kino godt have vist mere respekt.
4. slip arbejder her igen i et godt anlagt søg slippet ud, finder ikke noget.

Udgår

FJD               33. Bislevs Asi 09319/2006 korthår han f. 09.05.06 bsmb
3.v.                F: Toes Brahms 16247/98  M: Nørre Skindbjergs Steffi Opdr. Poul Bislev
                      Ejer og fører Jes P. Petersen, Fuglevænget 10, Hjortkær, 6230 Rødekro
1. slip Asi starter i roer i skiftende vindretninger går i et stort arealdækkende søg med god afstand i slagene i høj fart og smuk stil og højt båret hoved. Der er her et par meldte stande, som Asi selv udløser.
2. slip her går Asi som i første slip med god arealdækning.
3. slip i roer i modvind, går her i et langt slip med skiftende makkere, går her i høj fart trættes lidt mod slutningen af slippet. Den opnår stand, som makkerhund ødelægger, forbigår fugl, som kommer ved fører. Slutter med stand ved vejkant. Der letter fugle foran Asi, som forbliver i stand, går villigt frem på ordre, fugl kommer lidt til højre for Asi, fugl kan ikke fældes Der skydes i luften, hvor Asi forholder sig rolig, viser god apport på kastet fugl.

Fortsætter

Starter på roer i modvind, slår et par slag, respekterer ikke stående makker, sender fugle på vingerne, viser respekt.

Udgår

DKK             34. Hjortlunds Olivia DK10443/2007 ruhår tæve f. 08.05.07
3.v.                F: Luchs III v.d.Wupperaue M: Hjortlunds Elise
                      Opdrætter, ejer og fører Jens Arne Velling, Tranevej 6, 7200 Grindsted
1. slip Olivia starter i roer i svag modvind, går her i et godt velanlagt søg får sit terræn godt med på bredden og med god afstand i slagene, går i høj fart og smuk stil og med højt hoved. Opnår stram stand, går på rejseordre villig frem og rejser agerhøns. Der er ro i opflugt, men Olivia knald-apporterer og smider fugl ved aflevering.

Udgår

DRK 1          35. Barmosens C Nynne 09099/2006 ruhår tæve f. 24.04.06 brunskimmel
1.v.                F: Nick v.d.Herzogstadt ZDD175701 M Ellidsbøls D. Liva 11772/2000

                      Opdrætter, ejer og fører Bo Christensen, Granvej 20, 4760 Vordingborg
1. slip Nynne starter i roer i svag modvind, går her i et stort anlagt søg på bredden med god afstand i slagene, får sit terræn godt med i høj fart og smuk stil og med højt båret hoved.
2. slip arbejder her som i første. Der var chance til enlig agerhøne, viser fin respekt da fugl flygter. Får senere stand. Den rejser godt på ordre hønseflok Der er ro i opflugt og skud Viser god apportering med korrekt aflevering.

Fortsætter:

Starter i roer i let modvind går her med gode slag, misbruger her 2 gange fugle, lidt mere respekt var ønskeligt.

Udgår

Hold 5

Dommer:      Torben Bersang
Terræn:
      Rosenfeldt Gods                                     
Terrænleder: Jan Leleu Feigh 4142 4995
Skytter:
       Jan Leleu Feigh og Lars Nielsen

 

FJD 5.pr.       36. Hashøjgårds Tejs DK05564/2007 ruhår han f. 09.03.07 lysskimmel
4.v.                F: Egemosens Gonzo 11717/2005  M: Kragborgs Selene 07138/2001 Opdr. Holger Uth
                      Ejer og fører Morten Lykke Pedersen, Langebjergvej 6, 4250 Fuglebjerg
Tejs slippes i roer i skiftende vind. Her anlægger den et lidt cirklende søg. Farten er god, og stilen er god. Den opnår stram stand. Da vi er på vej op til hunden, letter hønseflok foran Tejs. Men den fastholder standen. På ordre avancerer den villigt og rejser præcist agerhøne. Den er rolig i opflugt og i forbiskud.
I andet slip i roer i god vind anlægger den et udmærket bredsøg i svingende fart. Stilen er stadig god. Den opnår igen stram stand. På ordre avancerer den villigt og rejser præcist agerhøne. Den er rolig i opflugt og i forbiskud. Senere kastes der en agerhøne for hunden. Den er rolig i udkast og skud. Den viser en god apport.

Fortsætter

Slippes på roer i modvind, går i en god arealdækning, med god afstand i slagene Den opnår stand, fugl flygter af sig selv, Tejs viser fuld respekt. Senere var der fasan på terrænet, som burde være udnyttet. Prøves i yderligere 2 slip, går her i et accepttabelt anlagt søg, finder ikke noget.

6. vinder

FJD               37. Bøgeskovens Indy 13426/2006 ruhår tæve lysskimmel Opdr. Michael Dammand
4.v.                F: Stubbestulens Krutt 07430/97  M: Kragborg Mille 07137/2001
                      Ejer og fører Jan Damkjær, Bråskovvej 11, 8783 Hornsyld
Indy slippes i roer i skiftende vind. Her anlægger den et passende søg i høj fart og i smuk stil. Den har chance for agerhøne, som ikke udnyttes.
I anden omgang i roer i god vind, med skiftende makkere, anlægger den et passende søg i god fart og i smuk stil. Den slutter dog slippet med at gå lidt ned i fart, og den har flere stop.
I tredje omgang i roer i god vind anlægger den et godt bredsøg i høj fart og i smuk stil. Den slutter slippet med at misbruge chance for agerhønseflok. Der vises god respekt.

Udgår

DJ Øst           38. Trille 15527/2005 korthår tæve f. 04.07.05
3.v.                F: Kamagers Azi  M: Freja 
                     Opdrætter, ejer og fører Claus Bælum, Hastrupvej 21, 4600 Køge
Trille slippes i roer i svag modvind. Her anlægger den et godt bredsøg i høj fart og i smuk stil. Den opnår stram stand. Da vi er på vej op til hunden, letter hønseflok foran Trille. Men den fastholder standen. På ordrer avancerer den villigt og rejser langt fremme løbende agerhøne. Der kan ikke skydes. Den er rolig i opflugt. Den slutter slippet med at vise selvstændig sekundering ved makkers situation.
I anden omgang i roer i god vind anlægger den et godt bredsøg i høj fart og i smuk stil. Den opnår stram stand. På ordrer avancerer den forsigtigt. Der er ro i opflugt og i forbi skud.
I tredje omgang i roer i god vind anlægger den et godt bredsøg i høj fart og i smuk stil. Den slutter med at opnå stram stand. På ordrer avancerer den villigt i flere omgange og rejser til sidst præcis enlig agerhøne. Der er ro i opflugt og i skud. Den viser en god apport.

Fortsætter

Slippes på roer i modvind, går i et velskolet søg med god arealdækning i god kontakt med fører, Trille opnår stand, men kan ikke påvise vildt på rejseordre. Kommer senere for tæt på fasaner, som flygter, Trille viser her god respekt, viser spontan sekundering. Prøves i et andet slip, går her igen i et godt anlagt søg Den opnår stand, går villigt frem på ordre og rejser 2 stk råvildt, viser her fuld respekt.

5. vinder

KHK             39. Skovby Boen’s Sillas 20285/2006 korthår han f. 21.10.06 brun
1.v.                F: Vaks 10208/2000  M: Hals Bondens Miss Molly 08547/2001 Opdr. Flemming Gosvig
                      Ejer og fører Gorm Henriksen, Ørnevej 6, 6950 Ringkøbing

Sillas slippes i roer i god vind. Her anlægger den et passende søg i god fart og i smuk stil. Den viser ved makkers situation støttet sekundering. Den slutter med at opnå stram stand. På ordrer avancerer den villigt og rejser præcist agerhøneflok. Den er komplet rolig i opflugt og i skud. Den viser herefter en god apport.
I anden omgang i roer i god vind anlægger den et godt bredsøg i høj fart og i smuk stil.

Fortsætter

Slippes på roer i modvind, går her i et godt anlagt søg på bredden med passende afstand i slagene. Sillas opnår stand, hvor fugle går af sig selv. Viser god respekt. Opnår senere stand, rykker af flere gange, slutter med at nagle fasan. Rejser godt på ordre. Der er ro i opflugt og skud. Viser her en god apportering på vinget fasan, aflevering perfekt.

2. vinder med HP

DJ Øst           40. Barmosens D Ayo DK23583/2007 ruhår tæve f. 21.10.07
1.v.                F: Klokkermarkens Adam  M: Barmosens Kajsa  Opdr. Bo Christensen
                      Ejer og fører Bjarne Hansen, Strøbjergvej 15, Sigerslevøster, 3600 Frederikssund
Ayo slippes i roer i god vind. Her anlægger den et lidt selvstændigt søg med et par afstikker langt frem i terrænet. Farten er høj, og stilen er smuk. Den slutter slippet med at opnå føling med agerhøne, som bringes på vingerne. Der vises god respekt.
I anden omgang i roer i god vind anlægger den kort et godt bredsøg i høj fart og smuk stil. Ved voliere opnår den stram stand. På ordre avancerer den villigt, men kan intet vildt påvise. Den slutter med stram stand. På ordre avancerer den villigt og rejser af flere omgange beskadiget agerhøne. Den er rolig i opflugt og i skud. Den viser herefter god apport.

Fortsætter

Slippes på roer i modvind, arbejder her i et godt anlagt søg i god kontakt med fører i høj fart. I andet slip går her igen i et godt velanlagt søg. Den følger op på løbende fugle og får fuglene naglet, fugle flygter, uden der vises rejsning, hvor Ayo forholder sig rolig. Skytte skyder til den ene fugl, som lander langt fremme. Da Ayo sættes i søg igen, preller den langt frem i terrænet.

Udgår

DJ Øst           41. Fuglevangs Heiki DK00525/2007 kleiner münsterländer tæve f. 16.12.06 br/hv
2.v.                F: Hedeskovs Amigo 14324/2002  M: Fuglevangs Freya 04944/2003
                      Opdrætter, ejer og fører John Hilmer Hansen, Fanøvej 7, 4060 Kirke Saaby

Heiki slippes i roer i god vind. Her anlægger den et godt bredsøg i høj fart og i smuk stil.
I anden omgang i roer i god vind anlægger den et godt bredsøg i høj fart og i smuk stil. Den slutter med at opnå stram stand. På ordrer avancerer den villigt og rejser præcist agerhøne. Den er komplet rolig i opflugt og i skud. Den viser god apport.

Fortsætter

Starter på roer i modvind, anlægger her et godt søg med god dækning af terræn med passende afstand i slagene Der var oplagt chance til fasan, som burde være udnyttet. I andet slip i roer, går her igen i et godt anlagt søg, i høj fart. Den opnår stand, men kan ikke påvise vildt, der letter fasaner fremme i terrænet, uden at Heiki er skyld i det. Der er ro i opflugt og skud, viser her god apport, men der var forlangt ny stand. 3. slip i roer, arbejder godt slippet ud i god kontakt med fører, opnår stand, rejser godt på ordre fasanflok, der er ro i opflugt og forbiskud.

4. vinder

DJ Vest         42. Kærholt Emma DK02299/2008 ruhår tæve f. 10.01.08
1.v.                F: Solo vom Oechtringer-forst  M. Ally
                      Opdrætter, ejer og fører Jesper Kjærulff Hansen, Rinmmervej 50, Ulsted, 9370 Hals

Emma slippes i roer i god vind. Her anlægger den et godt bredsøg i meget høj fart og i smuk stil. Den har i slippet to gange chance for agerhøns, som ikke udnyttes. Der vises begge gange acceptabel respekt.
I anden omgang i roer i svag modvind søger den straks langt frem i terrænet og opnår stram stand. På ordre avancerer den villigt og rejser i flere omgange præcist enlig agerhøne, som kun letter kort over roebladene. Den holdes i opflugt og i forbiskud. Senere kastes der en agerhøne for hunden. Den er rolig i udkast og skud. Den viser en god apport.

Udgår

FJD 5.pr.       43. Porsemosens C. Sara 07247/2005 ruhår tæve f. 01.04.05 lysskimmel
2.v.                F: Kragborgs Esau 07143/2001 M: Bella 14971/98  Opdr. Leif Daae
                      Ejer og fører Lars Sørensen, Engvej 12, 2625 Vallensbæk

Sara slippes i roer i god vind. Her anlægger den et godt bredsøg i høj fart og i smuk stil. Ved udsætnings voliere opnår den stram stand. På ordre avancerer den villigt, men kan intet vildt påvise.
I anden omgang i roer i god vind anlægger den et godt bredsøg i høj fart og i smuk stil. Den opnår stram stand. Da vi er på vej op til hunden, letter hønseflok foran hunden. Men den fastholder standen. Inden der bliver givet rejseordre, flygter endnu en agerhøne fra terrænet foran hunden. Den udviser respekt. Den bliver igen sendt i søg og misbruger chance for agerhøne. Der udvises god respekt. Den slutter med stand ved udsætnings voliere. På ordre avancerer den villigt, men kan intet vildt påvise.
I tredje omgang i roer i god vind anlægger den et godt bredsøg i høj fart og i smuk stil. Den opnår stram stand. På ordre avancerer den villigt i flere omgange og rejser præcist enlig agerhøne. Den er rolig i opflugt og i forbiskud. Senere kastes der en agerhøne for hunden. Den er rolig i udkast og skud. Den viser en god apport.

Fortsætter

Slippes på roer i modvind, anlægger her et godt anlagt søg, opnår 2 gange stand, hvor den på rejseordre ikke kan påvise vildt.

Udgår

FJD               44. Hjortlunds Zuki DK10444/2007 ruhår tæve f. 08.05.07 brunskimmel
1.v.                F: Luchs III v.d.Wupperaue ZDD186754  M: Hjortlunds Elise Opdr. Jens Velling
                      Ejer og fører Flemming Thune Stephensen, Møllebakken 47, 8382 Hinnerup
Zuki slippes i roer i god vind. Her anlægger den et godt bredsøg i høj fart og i smuk stil. Den opnår hurtigt stram stand. På ordre avancerer den villigt men kan intet vildt påvise. Den bliver igen sendt i søg. Den slutter med at bringe agerhøne på vingerne. Her burde udvises større respekt, men den holdes for den flygtende fugl.
I anden omgang i roer i god vind anlægger den et lidt for tilfældigt søg i høj fart og i smuk stil. Den har flere markeringer, som den selv udløser. Den viser selvstændig sekundering ved makkers situation.
I tredje omgang i roer i god vind anlægger den igen et for tilfældigt søg i høj fart og i smuk stil. Den opnår stram stand, men udløser selv, da vi er på vej op til den. Den slutter med at sekunderer ved makkers situation.

Udgår

Hold 6

Dommer:      Erling Pedersen
Terræn:
      Petersgård Gods
Terrænleder: Henrik Olsen 2093 7869
Skytter:
       Henrik Olsen og Anders Jenrik

 

5-klub            45. Thorkilsen’s Mingus DK02196/2007 gl. dansk hønsehund  han f.13.01.07  hv/br
1.v.                F: Horsemosens Laban M: Thorkilsens Frida
                      Opdrætter, ejer og fører Gunnar Thorkilsen, Søndermarken 4, 8752 Østbirk
Thorkilsen’s Mingus starter på stub mod vinden. Han går i et tilpas stort søg, der i perioder er lidt tilfældigt anlagt. Farten er god, stilen pæn med livlig halerørelse. 2. i roer, arbejder med god energi, men noget selvstændigt, og søget er for åbent anlagt. Der trædes fasan op bag Mingus. 3. i pilekultur, søger fornuftigt, viser spontan sekundering, som holdes godt. Opnår stand ved hegn, avancerer villigt og rejser præcist fasan. Rolig ved opfløj og skud. God apport og korrekt aflevering.

Udgår

FJD               46. Kragborg Tascha DK24114/2008 ruhår tæve f. 14.10.08 lysskimmel
2.v.                F:  Kragborg Junior 18589/2000 M: Kragborg Sif 06082/2006
                      Opdrætter, ejer og fører Anders Due, Bjerrevej 413, 7130 Juelsminde

Tasha starter på stub mod vinden, hun går i et tilpas stort og veldækkende søg i høj fart og smuk stil, med hoved i ryglinie, hun opnår stand ved hegn, avancerer villig, uden påvisning af vildt, søger herefter ind i pilekultur, hvor hun arbejder på fært. Der kommer fasan på vingerne Situationen kan ikke bedømmes. 2. i roer, viser her betydelig format i et stort og veldækkende søg med gode udslag og tilpas afstand mellem slagene, lydig og velført. 3. i pilekultur, opnår stand ved hegn, avancerer i to omgange villig og rejser fasan Rolig ved opfløj og forbi skud. Ved udkast af fugl og skud er Tascha rolig, god apport og korrekt aflevering.

Fortsætter.

Slippes på roer i modvind anlægger et godt arealdækkende søg, får kontakt med fugle, opnår stand, fasaner flygter, uden Tasha er skyld i det, men preller desværre.

Udgår

DJ Vest         47. Bislev Amin  09317/2006 korthår han f. 09.05.06
3.v.                F: Tors Brahm  M: Nørre Skindbjergs Steffi  Opdr. Poul Bislev
                      Ejer og fører Per Morville Jensen, Gammelsbækvej 2, 9330 Dronninglund
Bislev Amin starter på stub mod vinden. Han går i et tilpas stort og veldækkende søg med gode udslag. Farten er høj med god stræk i galoppen, stilen pæn med hoved over ryglinie. Der er god kontakt til føreren. 2. i roer, går i et stort søg men bliver noget selvstændig. Der efterlades en del uafsøgt terræn. Føreren træder fasan op bag Amin. 3. i pilekultur, arbejder fornuftigt, udnytter ikke chance til fasan, som trædes op af føreren.

Udgår

DJ 6.pr.         48. Max 05155/2002 ruhår han f. 08.03.02
1.v.                F: Lump vom Spanger-Forst  M: Fanni
                      Opdrætter, ejer og fører Jan Krogh Nielsen, Fasterlundvej 17, 6900 Skjern
Max starter på stub mod vinden. Han går med god udnyttelse af vind og terræn, trækker forsigtigt på fært, men opnår ikke noget. 2. i roer, Max viser her et stort og veldækkende søg med gode udslag og tilpas afstand mellem slagene. Farten er høj med god stræk i galoppen. Stilen skæmmes lidt af hængende haleføring. Der er god kontakt til føreren. 3. i pilekultur, arbejder fornuftigt, opnår stand, avancerer forsigtigt, påviser ikke vildt. Arbejder herefter på fært, og der letter i to omgange fasan fremme i terrænet. Opnår senere stand. Max avancerer behersket, føreren kommer for tæt på og presser hunden frem. Max rejser præcis fasan, rolig ved opfløj og skud, god apport og korrekt aflevering.

Udgår

FJD 5.pr.       49. Langebjerggaards Dux 12269/2004 ruhår han f. 28.05.04 brunskimmel
3.v.                F: Charlie 11993/99  M: Langebjerggaards Cif
                      Opdrætter, ejer og fører Bent Clemen Jensen, Valmuevangen 2, 2680 Solrød
Langebjerggaards Dux starter på græs mod vinden. Han roder en del på fært, og søget er noget begrænset anlagt. Har sidst i slippet enkelte gode udslag, opnår stand, avancerer behersket gennem remise, opnår ikke noget. 2. i roer, går i et godt jagtligt søg. Farten er moderat til god, er noget provokerende ved makkers stand. Dux opnår stand, avancerer langt men påviser ikke vildt. 3. i pilekultur, søger fornuftigt, opnår stand ved hegn, avancerer behersket, påviser ikke vildt.

Udgår

DMK            50. Dosty 05431/2006 kleiner münsterländer han f. 12.03.06 br/hv
1.v.                F: Horsias Gonzo 12428/2002  M: Donna 12074/1999 Opdr. Kristian Jensen
                      Ejer og fører John Mathiasen, Gøgeurten 13, 7500 Holstebro
Dosty starter på græs mod vinden. Han går i et tilpas stort og dækkende søg med gode udslag og tilpas afstand mellem slagene. Har enkelte stop. Farten er høj med god stræk i galoppen. Stilen pæn med livlig halerørelse. Der er god kontakt til føreren. Viser i slippet respekt for hare. 2. i roer, går som i første. 3. i pilekultur, arbejder fornuftigt, opnår stand, avancerer villigt gennem remise. Der flygter fasaner noget fremme i terrænet, men situationen er ikke jagtbar. 4. omgang i pilekultur. Dosty arbejder stadig med stor jagtlyst. Der var fugle på terrænet, men Dosty opnår ikke en situation.

Udgår

DKK             51. Bøgeskovens Gus 13422/2006 Ruhår f.06.06.06 lysskimmel
2.v.                F: Stubbestulens Krutt   M: Kragborg Mille  Opdr. Michael Dammand
                      Ejer og fører Per Ivanhoe Nielsen, Mølleager 11, Lindved, 7100 Vejle
Gus starter på græs mod vinden, han går i et tilpas stort og veldækkende søg med gode udslag og korrekte vendinger, farten er høj med god stræk i galoppen, stilen pæn med hoved i ryglinie, lydig og velført 2. i roer viser igen betydelig format slippet igennem. 3. i pilekultur, har en stand med villig avance uden påvisning af vildt, opnår senere stand ved hegn, avancerer villig og tager fasan ved rejsning. Ved udkast af fugl og skud er Gus rolig, god apport og korrekt aflevering.

Fortsætter.

Slippes i roer i modvind, går her i et godt tilrettelagt søg, udnytter vind og terræn godt, går i høj fart og smuk stil, opnår stram stand, da dommer og skytte er på vej op, viser Gus fuld respekt, da fugle flygter.

3. vinder med HP

FJD 5.pr.       52. Sundby Kahles DK09534/2007 ruhår tæve f. 30.04.07 brunskimmel
1.v.                F: Egemosens Gonzo 11717/2002  M: Fjeldsøens E.S.Zitta 05885/2001 Opdr. K. Nielsen
                      Ejer og fører Mikkel Pedersen, Nordmarksvej 4, 4621 Gadstrup
Kahles starter på græs mod vinden. Hun går i et stort og veldækkende søg med gode udslag, der i perioder kunne ønskes lidt mere fremadrettet. Farten er høj med god stræk i galoppen, stilen pæn med hoved over ryglinie, der er god kontakt til føreren. 2. i roer, går i et tilpas stort og veldækkende søg. 3. i pilekur, arbejder fornuftig, opnår stand, avancerer villig, uden påvisning af vildt. Senere ny stand, avancerer villig og rejser præcis fasan, rolig ved opfløj og skud, god apport og korrekt aflevering.

Fortsætter.

Slippes i roer i modvind, går i et tilpas anlagt søg, får føling med fugle, som Kahles ikke kan udrede. Senere bringer hun fugle på vingerne.

Udgår

Senest opdateret: Torsdag, 28. oktober 2010 19:38
 

Kalender

2018
2019
2020